string(27) "https://act-wb.net/?lang=mk"

Активно граѓанство на Западниот Балкан

Промовирање и унапредување на иновативни демократски практики на Западниот Балкан

Oткриј повеќе

За нас

Градиме силна мрежа на интердисциплинарно истражување низ Европа и Западниот Балкан

Истражување

Мрежата „Жан Моне“ – Западен Балкан се стреми да креира внатрешно-Европска платформа за дебата, дијалог и истражувачка база за академските работници и цивилното општество

Резултати

Резултатите вклучуваат интернет страница, летна школа, трудови од областа на јавната политика, уредени изданија, прирачници и друго

Вести

Активни граѓани во Бе...

Во рамките на европскиот проект „Активно граѓанство: ...

Learn more

Презентација на резул...

Членовите на мрежата Јелена Васиљевиќ, Газела Пудар Др...

Learn more

Организиран е панелот...

Во рамките на конференцијата „Конфликт, стабилност и ...

Learn more

Објавен е научен труд ...

Членовите на српскиот тим објавија научен труд во прет...

Learn more

Демократски иновации ...

Третиот настан во рамките на проектот се состоеше од д...

Learn more

    email: institut  ifdt.bg.ac.rs

    Стапи во контакт

    Дали имате прашања или сугестии? Би сакале да ги слушнеме.